Jó árak, gyors teljesítés, kiváló minőség!

Molinókészítés

Ossza meg velünk egyedi igényeit!

Kérjen árajánlatot email címünkön:

Használt technológiák

Ne vesszen el a tömegben! Emelje ki cégét, termékét vagy szolgáltatását molinóval! 

A molinó egy igen hosszú élettartamú kültéri média eszköz, amely célja, hogy távolról nézve is jól látható legyen a megjeleníteni kívánt üzenet, amely lehet szöveg vagy kép. Ennek csak a praktikusság és a megrendelő fantáziája szab határt. A kívánt szöveget vagy grafikát környezetbarát eco-solvent festékkel visszük a felületre.

A molinó alapanyaga speciális, magas élettartamot biztosító textil erősítésű műanyag ponyva, amelynek - típustól függően - akár mindkét oldalára lehet nyomtatni. Méretét a kifeszítéshez rendelkezésre álló terület határozza meg.

Maximális nyomtatási szélességünk 130 cm, tartós összeillesztéssel viszont e szélesség többszöröse is kivitelezhető. A nyomat hossza több méter is lehet.

Az aktuális hordozó vastagságát az igénybevételtől és a várható környezeti hatásoktól függően határozzuk meg.

Az elkészített nyomatot kollégáink kérésre gyűrűkkel látják el ("ringlizik"), így a molinó felfüggeszthetővé, illetve kifeszíthetővé válik. 

Az egyszerű szerelhetősége és tartóssága miatt egy molinót többször is fel lehet használni, ezért gyakran alkalmazzák rendezvényeken, céges bemutatkozásokon, akciók beharangozásakor, megnyitókon, kiállításokon, állásbörzéken is.