Jó árak, gyors teljesítés, kiváló minőség!

Munkaruha-feliratozás

Mutassa meg, hogy dolgozói az Ön csapatába tartoznak!

Egy vállalkozás igényes megjelenéshez ma már elengedhetetlen a cég nevének és logójának megjelenítése a dolgozók munkaruházatán.

Az euronorm.hu munkavédelmi webáruházban rendelt munkaruházatának feliratozását és emblémázását kedvezményes árakon vállaljuk.

Legyen alsó vagy felső munkaruházat, nyári vagy téliesített ruha, akár jól láthatósági mellény, baseball sapka vagy munkavédelmi sisak - ha az anyaguk lehetővé teszi - bármelyiket feliratozzuk. Arról, hogy milyen anyagra milyen módon lehet feliratozni kérdezze kollégánkat!

Anyagleadás

Egyedi logót szeretne felvitetni a munkaruházatokra?
Kérjük, küldje el a logót valamilyen elektronikus képi formátumban, ha lehet, minél nagyobb felbontásban az info@feliratozas.com címre!
Lehetséges formátumok: jpg vagy bmp, tiff, cdr, eps, png, pdf, ai, psd stb.
Kollégáink feldolgozzák a megküldött fájlt, majd válasz e-mail-ben visszaküldik az elkészített látványtervet, és a kivitelezés árajánlatát.

Karakterekből álló álló szöveget vagy számozást szeretne?
Szöveges megjelenítési igény esetén küldje el a kívánt szöveget valamint az elhelyezkedését a ruhán, a feliratok nagyságát és betűtípusát, illetve a betűszínt. Konkrét elképzelés hiányában tapasztalt grafikus kollégánk szívesen segít a tervezésben.
Ebben az esetben is az info@feliratozas.com címre küldje meg ajánlatkérését! Válaszlevélben elküldjük a felirattervet és az árajánlatot.

Felirat elhelyezkedése
A feliratozások tetszőlegesen is pozicionálhatóak a munkaruházaton, ám létezik néhány jól bevált, klasszikus elhelyezési pont: kis méretben a szív fölötti részre és/vagy nagyban a lapocka környékére. Kis méret esetén általában kb. 6-12 cm hosszban készítjük el a grafikát, az arányosan hozzá tartozó magassággal. Nagy méret esetén a hossz méret kb. 23-30 cm között mozog. Ha nincs határozott elképzelés a méretezéssel kapcsolatban, sokévi tapasztalataink alapján segítünk a kérdésben.

Néhány munkaruha típusnál előfordulhat, hogy különböző kiegészítők akadályozzák az applikálást. (Pl. csattok, gombok, műanyag kártyatartók, cipzárak és kulcstartó karikák). Természetesen ez esetben is segítünk megtalálni a megoldást.

Látványterv

Egyik fő célja, hogy segítsük vizuálisan megjeleníteni Önnek a leendő mintázott ruhadarabot, illetve lehetőséget adjunk módosításokra vagy jóváhagyásra.

Tudjon meg többet a munkaruha feliratozásánál alkalmazott technológiákról.